Májusi nemezműves workshopok

1. Rendhagyó Anyáknapi virágnemez kitűző workshop
Időpont: 2017. május 5. péntek 17:00-19:00
Gyere és készíts nemezvirágot anyák napjára. Teheted vázába, tűzheted kabátra, a hajadba vagy akár táskára. Simogass, nevess, kapcsolódj ki és lepd meg magad vagy add ajándékba a két kezed között simogatott, óvatosan formázott örökvirágot.
Részvételi díj+anyagköltség: 4500ft/fő ami egy virágkitűző készítését foglalja magában

Alkossatok együtt a Szabó Erzsó selyem-nemez műhelyben:
Anya-lánya együttes részvétele esetén 7000 Ft/2 fő 🙂

2. Nemezszappan készítő workshop (Újdonság!)
Időpont: 2017. május 12. péntek 17:00-19:00

Ha szeretnél részt venni egy különleges kísérletben mely izgalmas, hasznos és esztétikus is, akkor jelentkezz új, nemezszappan készítő workshopomra.
A gyapjúréteggel bevont szappan használat közben finoman radírozza a bőrödet. Ahogy fogy, a szappan együtt tömörödik vele a gyapjú is, míg az egész egy kis nemezlabdává nem válik.
A természetes alapanyagokból készült illatos kézműves szappanokat a Szappanvarázs készíti nekünk, melyekkel mini-spa élményt csempészhetsz az otthonodba.
A foglalkozáson 2db nemezszappan elkészítésére van lehetőséged.
Részvételi díj + anyagköltség: 4500ft/ft

3.”Erszény” készítő workshop (Újdonság!)
Időpont: 2017. május 13. szombat 10:00-16:00

Vidámsággal teli kistáska nemezelésre invitállak.
Olyan nemeztáskát, készítünk, aminek a füle bele van építve a táskába. (vagyis a nemez beleolvad a másik nemezbe) Mikor először láttam ilyet engem is lenyűgözött, hogy lehet ezt megoldani. Ha eljössz, most te is megtudhatod a titkot. Ráadásul a kis táska egy rejtett összehúzó zsinórral zárul majd, amit szintén varrás nélkül fogunk a táska részévé tenni. Izgalmas nem igaz? Ha most szeretnél először nemezelni, akkor is gyere bátran, mindenben a segítségedre leszek.

Részvételi díj+anyagköltség: 9500ft/fő

4.Pénztárca/ neszeszer készítő workshop
Időpont: 2017. május 19. péntek 17:00-20:00

Kicsi, könnyű, pont annak van benne hely, amire a mindennapokban szükséged van.
Készíts a Szabó Erzsó selyem-nemez műhelyben egy praktikus és a stílusodat tükröző nemez pénztárcát, mely jól kikísérletezett méreteivel megkönnyíti és megszépíti az ügyintézés pillanatait. A forma adott, a szín és a díszítés a te választásod. Szépítsd selyemmel, selyemrosttal, mintakirakással. Ajánlom azoknak is, akik először szeretnének ismerkedni az anyaggal és azoknak is, akik már tapasztaltabbak a nemezelésben.

Részvételi díj + anyagköltség: 7500ft/fő

A foglalkozásokat úgy építettem fel, hogy egy közösen eltöltött alkalom után bárki képes lehet az önálló munkára, még az is, aki akkor találkozik először ezzel a 8 ezer éves technikával.
A gyakorlottabbakat új fogásokkal, új kihívásokkal, színekkel és formákkal várom.

Foglalkozásaimon jó hangulatú közös munkában vehetsz részt miközben egy egyedi selyem-nemez alkotással leszel gazdagabb. 🙂

il_570xN.717729028_t2xg20161115_105507-01
Jelentkezni az info@szaboerzsonemez.hu email címen vagy a 06-30/299-4753-as telefonszámon lehet. A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött a helyek korlátozott száma miatt. (min. 3 fő-max.8 fő).

Helyszín: Szabó Erzsó selyem-nemez műhely
1082 Budapest, Üllői út 32. II. emelet 215. szoba (Heinrich Alkotói Szint)

Jelentkezésed várom szeretettel!

Szabó Erzsó

weboldal: www.szaboerzsonemez.hu
Facebook: https://www.facebook.com/szaboerzsonemez/

Instagram: https://www.instagram.com/szaboerzso_felt_fashion/