Áprilisi események a Szabó Erzsó selyem-nemez műhelyben

Nem vagy budapesti? Ne ess kétségbe! Április 22-én vasárnap DEBRECENBEN találkozhatunk személyesen a CSAK Design vásáron!

Szívemnek kedves város Debrecen. Itt volt az első műhelyem, itt születtek első nemezruha kísérleteim. Így mikor a CSAK Design szervezői felkértek, hogy vegyek részt első vásárukon, örömmel mondtam igent.

Viszek magammal Madárkáim felsőket, Tütü szoknyákat, Hajnal hajpántokat, Nemez Pillevirág Alkotócsomagokat. Megrendelésed leadhatod előre, vagy a helyszínen is tudsz majd személyesen konzultálni velem.

Helyszín: Déri Múzeum Időpont: 2018. ápr. 22. 11:00-17:00-ig (a belépés díjtalan!)

       

Áprilisi workshopok a Szabó Erzsó műhely-galériában

       

1. Ékszertáska Ápr. 14. szombat 10:00-15:00

Részvételi díj+anyagköltség: 11000 Ft

A táskakészítés a nemezművesség egyik ékköve. Figyelemmel, gondos tervezéssel és kitartással készül. A foglalkozás során mindháromban segítségedre leszek. Egy 20x15cm-es selyemmel ékesített nemeztáskát készítünk, melyet rézlánccal ékesítünk.

                     

2. Telefontok Ápr. 27. péntek 17:00-19:30

Részvételi díj+anyagköltség: 6500 Ft 

Telefontokot készítünk, kizárólag nemes anyagokból selyemből és ausztrál merinó gyapjúból amely puha és mégis erős. A tok teljesen körbeveszi a telefont ezáltal minden részét megóvja a mechanikai hatásoktól. (pl kulcs karcolja a táskában)

               

3. "Boho-chic" táska Ápr. 28. szombat 10:00-15:00

Részvételi díj+anyagköltség: 9500 Ft 

Olyan nemeztáskát, készítünk, aminek a füle bele van építve a táskába. (vagyis a nemez beleolvad a másik nemezbe) Mikor először láttam ilyet engem is lenyűgözött, hogy lehet ezt megoldani. Ha eljössz, most te is megtudhatod a titkot. Ráadásul a kis táska egy rejtett összehúzó zsinórral zárul majd, amit szintén varrás nélkül fogunk a táska részévé tenni.

           

A foglalkozásokon való részvétel nem igényel előképzettséget. Gyere el bátran és tapasztald meg az anyag és alkotó közötti teremtő kapcsolatot. Szakadj ki a hétköznapokból és csinálj valami egészen mást a megszokottnál. A nemezelés meditatív, feltöltődést adó alkotó tevékenység.

 

Amit a workshopokon adok: - egy praktikus és sokoldalú kiegészítőt vagy használati tárgyat néhány óra leforgása alatt - lehetőséget, alapanyagot és kellékeket az alkotáshoz - jó hangulatot - egy finom teát, teasüteményt - professzionális segítséget Amit hozz: - jókedvet - nyitottságot - esetleg akivel szívesen megosztanád ezt az élményt

     

Minden workshopomról kész, befejezett darabbal távoznak a jelentkezők. Az eseményeken való részvétel regisztrációhoz kötött a helyek korlátozott száma miatt. (min. 3 - max. 6 fő.)

     

/JELENTKEZÉS: A jelentkezéshez az alábbi dolgok szükségesek: 1. Jelentkezési e-mail cím: info@szaboerzsonemez.hu számlázáshoz szükséges információkkal (név, cím, cég esetén adószám), valamint a workshop neve

 

email cím: info@szaboerzsonemez.hu telefon: 06-30/299-4753

 

A foglalkozások helyszíne: Szabó Erzsó selyem-nemez műhely 1082 Budapest, Üllői út 32. II. emelet 215. szoba (Heinrich Alkotói Szint)

    Várlak szeretettel a műhely-galériámban!     Szabó Erzsó 😉