Bemutatkozás

Szervusz, Szabó Erzsó, Junior Prima díjas nemezműves vagyok. Köszöntelek az oldalamon. Szeretnék egy kis segítséget nyújtani ahhoz, hogy könnyebben el tudj helyezni magadban. Hajdúnánáson születtem. A természethez közeli élet, melyben felnőttem, a fák, a bokrok az élőlények, alázatra, tiszteletre, a harmóniára való törekvésre tanítottak. Elsősorban az foglalkoztat, hogy hogyan lehet a legősibb, több mint 8 ezer éves textiltechnikával  a 21. századnak is megfelelő, viselhető darabokat készíteni.

Pályafutásom során nagy hatással voltak rám azok az emberek, akik önmaguk tökéletesítése közben a rájuk nehezedő terhek mellet is meg tudtak újulni és emelt fővel és hitük megtartásával mutattak utat másoknak. Árvai Anikó és Vetró Mihály ilyen emberek. Tőlük tanulhattam a nádudvari szakiskolában . Ők mutatták meg ezt a csodálatos technikát és adtak hatalmas hitet az utamhoz. Köszönöm.

A nemezeléssel kapcsolatos szenvedélyem immár 10 éve tart. Ez idő alatt rengeteget tanultam és tanítottam kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A sok kudarc és nehézség, valamint az ezeket követő katarzisok is segítettek abban, hogy töretlenül és tiszta szívvel tudok alkotni.

És a történet folytatódik...