“Hajnal” fejpánt fehér-narancs

 

Mindennap különleges, legyen a viseleted is az! A "Hajnal" fejpánttal nem maradsz dicsérő szavak, vagy tekintetek nélkül. Elegáns megoldás a hűvösebb napokon egy elképesztően puha és meleg fejpánt. Két kezi simogatással, gyúrással, nemezelve született. Felvenni fantasztikus érzés, könnyed mintha nem is lenne rajtad, mégis óvja a széltől, hidegtől a viselőjét.

 

Anyaga: a legfinomabb ausztrál merinó gyapjú (ez azt jelenti, hogy a gyapjúszálak vékonysága és hossza miatt a nemez puha, nem szúr)  és hernyóselyem rost

Tisztítás: Kézzel 30 fokos vízben finoman kiöblíthető, fektetve szárítandó, vasalni nem szükséges.

Mérete: 57cm, állítható +/- 1-2 cm

 

Ára: 8490 Ft

 

A kiválasztott darabot a képek alatti megrendelőlap kitöltésével vásárolhatod meg. Átveheted személyesen a műhely-galériámban, Budapesten, vagy kérheted házhoz-szállítással, melynek díja Magyarországon belül 990Ft.

 

Egyedi megrendelési lehetőség : Kérésedre szívesen készítek neked hasonlót ha van egyedi szín, vagy mértbeli igényed. Ebben az esetben egy, pontosan a méreteidre igazított az elképzeléseiddel megegyező teljesen egyedi Szabó Erzsó Nemez darab boldog tulajdonosa leszel. A részletekért keress az elérhetőségeim valamelyikén.

Név (*)

Email cím (*)

Termék neve (*)

Üzenet* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.