Tengerkék selyem-nemez kendő

IMG_2032 A selyem és gyapjú a nemezelés közben örökké eggyé válnak, amit onnantól selyem-nemeznek hívok. A selyem a vászon, a gyapjú pedig az ecset. Varázslat vagy technika? Mindenki döntse el maga.

Egy jól átgondolt finom változtatással akár meg is sokszorozhatjuk egy ruhadarab mindennapos szerepét. Erre kiváló példa a “Pillangó” kollekció mely egy, már létező kiegészítőt változtat öltözékké. A selyem-nemez kendő szabad felhasználhatóságát megtartva három új funkciót kínál viselőjének egy stílusos, rögzítés által. Egy kendőcske mely ékessége valamint meghatározó darabja lehet mind alkalmi, mind hétköznapi ruháidnak sokoldalú kihasználhatósága által.

A kendő méretei: 134×36 cm, megkötő: 37cm

Tisztítás: Kézzel, 30 fokos vízben finoman kiöblíthető, fektetve szárítandó, vasalni nem szükséges. Ára:14900.- Ft

Egyedi megrendelési lehetőség : Kérésedre szívesen készítek neked hasonlót ha van egyedi szín, vagy mértbeli igényed. Ebben az esetben egy, pontosan a méreteidre igazított az elképzeléseiddel megegyező teljesen egyedi Szabó Erzsó Nemez darab boldog tulajdonosa leszel. Ezt 15%-os  felárral tudod igénybe venni. A részletekért keress az elérhetőségeim valamelyikén.

Név (*)

Email cím (*)

Termék neve (*)

Üzenet* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.