Kedvezmények és workshopok a Design Hét Budapest alatt

A Design Hét Budapest programsorozatot a Magyar Formatervezési Tanács azzal a céllal hívta életre 2004-ben, hogy közreműködjön a design gazdasági és társadalmi szerepének tudatosításában, a design iránti bizalom növelésében valamint a terület szereplői közötti kommunikációban. A Szabó Erzsó selyem-nemez először vesz részt a több mint százhúsz eseményt magába foglaló rendezvényen a Heinrich alkotói szint tagjaként.

 

Ezért Október 7. és 15. között a galériában és a webshopban található termékeket 10%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Ebben az időszakban az egyedi megrendelések 15%-os felárát sem kell kifizetned! Ha ebben az időszakban rendelsz tőlem akkor azt, bolti lista áron fogom Neked megcsinálni!

Valamint, Október 9.-én hétfőn és 11.- én szerdán is különleges workshopon vehetnek részt a leggyorsabban jelentkezők!

 

A Design Hét idei dìszvendége Dánia. A dizájnon kívül azonban más kincsük is van északi barátainknak. Ez pedig a boldogság. Ugyanis a dán emberek  a legboldogabbak Európában.

”…de ők azok, akik leggyakrabban találkoznak a barátaikkal és a családtagjaikkal, egyúttal ők a legnyugodtabbak, legbékésebbek is.” (Meik Wiking: Hygge a Dán életérzés ami boldoggá tesz-könyv)

Ezért azt javaslom, hogy hozd el a barátaidat, és/vagy a családot, ismerkedj meg új emberekkel, érezd jól magad és közben alkoss. Ez maga a boldogság!

 

Workshopok a Design Hét Budapest ideje alatt a Szabó Erzsó selyem-nemez műhely-galériában!
Programunk a Design Hét Budapest eseménysorozat hivatalos része.

 

 

Mindent benemezelő workshop

Tudtad, hogy volt, aki már zongorát is benemezelt?
Október 9.-én mi is benemezelünk.
Persze három óra kevés lenne egy zongorához ezért kisebb tárgyakat választunk. Kavicsot, kavicsokat egybenemezelve például izgalmas nyakéket alkothatunk. Érmét nemezbe foglalva új funkciót tudunk adni az adott darabnak. Ha van kedvenc tárgyad amit egy ilyen izgalmas kalandban részesítenél akkor ne habozz, hozd magaddal! Légy designer és adj új hangulatot szeretett tárgyaidnak.

2017.Október 9. hétfő 17:00-20:00-ig


Részvételi díj+anyagköltség: 6000.- Ft/fő


Résztvevők száma: 8 fő
Helyszín: Budapest 1085 Üllői út 32. Heinrich alkotói szint 2. emelet 215. szoba

Regisztráció: info@szaboerzsonemez.hu
Tel:30-299-47-53

 

Selyem-nemez nyaksál készítő workshop

Lepd meg magad egy nemez nyaksállal a hideg ellen.  Az ausztrál merinó gyapjú a legfinomabb, leghosszabb szálú gyapjú. Ebből a különleges anyagból készítünk egy selyemrostokkal dísztett sálat, melyet egyszeresen körbe tudsz tekerni a nyakadon és gombbal, vagy megkötővel rögzítheted.
Hernyóselyem és ausztrál merinó gyapjú összedolgozásával hozhatsz létre egy puha, meleg nemezkendőt, mellyel kifejezheted az egyéniséged.

Egy technika, amely nem termel szemetet.
A textil készítésével egy időben születik maga a forma is. Így jön létre a ruha szabás-varrás nélkül pusztán a két kezed által, anyagveszteség nélkül.
A workshopon ezt a különleges technikát próbálhatod ki a nyaksál készítése közben.

2017.Október 11. szerda 17:00-20:30

Részvételi díj+anyagköltség: 8000.- Ft/fő

Résztvevők száma: 6 fő

Helyszín: Budapest 1085 Üllői út 32. Heinrich alkotói szint 2. emelet 215. szoba

Regisztráció: info@szaboerzsonemez.hu
Tel:30-299-47-53

 

 

Ne feledd!
Október 7. és 15. között a galériában (Budapest 1085 Üllői út 32. Heinrich alkotói szint 2. emelet 215. szoba) és a webshopban található termékeket 10%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg!


Ide kattintva válogathatsz az aktuális kínálatból!