Cloé bőr-nemezhátitáska zöldrét-szürke

45,000Ft

Nemezelt hátitáska egyedileg, kézzel festett selyemmel díszítve és natúr bőrrel megerősítve. Különleges, kézzel készített alkotás.

Mérete: 33 x 9 x 24 cm

 

1 készleten

Cikkszám: CHT-szz 1.6 Kategóriák: ,

Leírás

Natúr, vegyszermentes bőrrel ékesített és erősített nemezhátitáska állítható vállpántokkal, mágneszáras fedéllel. Egyedi, kézzel készített alkotás.

Különlegességei a gyapjú és a kézzel festett selyem által létrehozott egyedi textúra és a natúr bőr használat során változó színe. Attraktív, mert a négy réteg ausztrál merinógyapjúból gyúrt nemez egyedi festésű hernyóselyemmel és selyemrostokkal van díszítve, ami megismételhetetlen textúrát eredményez.

Igazi kincse lesz mindennapjaidnak. 🙂 A rendszerezést megkönnyíti a belsejében lévő két kisebb zsebe, melyet szintén nemezeléssel alakítottam ki.

Anyaga: ausztrál merinó gyapjú, 100% hernyóselyem, kézműves eljárással készített natúr bőr, fémszerelékek

Színei: sötétzöld és világosszürke gyapjú alapon világoskék színű hernyóselyem és színes selyemrostok keverednek, nude színű bőrrel és aranyszínű fémszerelékekkel kiegészítve

Mérete: 33 x 9 x 24 cm

Használati javaslatok: A négy rétegből gyúrt nemez erős, bátran pakolhatsz bele annyit, amennyi belefér.

Lepergeti a vizet, így nem kell félteni az esőtől.

A natúr bőr nincs vegyszerekkel kezelve, mindössze méhviasszal van finoman átdörzsölve. Szépsége, hogy a használat során a bőr színe fokozatosan sötétebb lesz, érik.

Ha mégis koszos lenne, a nemezt nedves ruhával finoman meg lehet dörzsölni, a bőrt pedig száraz ruhával át lehet törölni.

Ha bármilyen kérésed, kérdésed van keress bizalommal az elérhetőségeimen: kapcsolat